Darganotomis rudens dienomis, pietums norisi pasigaminti šiltos, gardžios sriubos. Šįkart išmėginau naują receptą, kaip visada jį pakeisdama pagal savo skonį. Rezultatas tikrai pradžiugino visą mano šeimą. Jūsų dėmesiui – kukurūzų sriuba.
Sriubai padėti tapti sriuba reikės:
– 4 kukurūzų burbuolių (aš naudojau jau virtas);
– 2 geltonųjų paprikų;
– 1 raudonojo svogūno;
– 1 kubelio ekologiško sultinio;
– persilado;
– 1 v. š. tyro alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti?
- Į verdantį vandenį sudėkite smulkintas daržoves, įmeskite sultinio kubelį, įpilkite aliejaus ir įberkite persiladu.
- Daržovėms išvirus, sutrinkite sriubą.
- Praturtinkite skonį savo mėgstamais prieskoniais. Aš dėjau tarkuoto sūrio ir petražolių, o patiekiau su duonele, gardinta sviestu ir česnakais.
Skanaus!
***
Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose.