Mėgstantiems sūrį ir omletą – šis receptas bus kaip tik.
Gamybai prireiks:
– kelių kiaušinių;
– 100 ml natūralaus jogurto;
– indelio tepamo varškės sūrelio su žalumynais;
– kelių pomidorų:
– prieskoninių žolelių: krapų, laiškinių česnakų, kalendrų ar kt.;
– parmezano sūrio;
– druskos;
– šlakelio tyro alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti?
- Išplakite kiaušinius su jogurtu, įdėkite druskos.
- Įkaitintame aliejuje iškepkite omletą.
- Omletui jau iškepus, vieną jo pusę ištepkite sūreliu (pavyzdžiui, „Philadelphia“), įtarkuokite parmezano sūrio, uždėkite griežinėliais pjaustytą pomidorą bei prieskonines žoleles. Susukę ritinį, dar minutę kitą pakepkite omletą iš visų pusių.
- Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu ir salotomis.
Skanaus!
***
Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose!