Desertai

Šilkinė „burrata“ mėlynių patale

Tai nesudėtingas desertas, užburiantis savo skonių balansu – unikalus burratos kremiškumas maloniai papildomas riešutų ir uogienės deriniu.

Šiam laimės kamuolėliui sukurti reikės:
– 1 šviežio „Burrata” sūrio;
– 25 g kedrinių pinijų;
– 1 v. š. medaus;
– mėlynių arba šilauogių uogienės.

Kaip gaminti?

  1. Keptuvėje kartu su medumi apskrudinkite kedrines pinijas.
  2. Į lėkštę įdėkite „burrata“ sūrį, užliekite mėlynių uogiene bei užbarstykite meduje skrudintais riešutais. Papuošimui puikiai tiks mėtos lapelis.

Skanaus!

***

Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose!

Patiko? Pasidalinki su draugėmis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *